Ont-moet jezelf bij ras

Ontmoet Ras

Beweging, voeding en vitaliteit loopt als een rode draad door mijn leven.In mijn jeugd deed ik veel aan dansen en na mijn sportopleiding ben ik gaan lesgeven in sportscholen.

Daarnaast ben ik toen gestart met een dansschool.Naast het lesgeven heb ik in de kinderopvang gewerkt en later heb ik me om laten scholen en ben ik met veel plezier ruim 12 jaar werkzaam geweest als begeleider in de zorg.

Lesgeven ben ik altijd blijven doen en naast lessen als pump, zumba, bbb, shape werd mijn interesse gewekt voor bewegingsvormen als pilates en yoga. Hier ben ik me verder in gaan specialiseren.

Ik geloof in kracht vanuit jezelf!

Ik ben een  trotse moeder van 2 toffe meiden van 9 en 3 jaar en ben ik gelukkig samen met ons gezin van 4 samen met mijn vriend Thomas. Hij is al 15 jaar mijn rots in de branding, mijn sparringpartner en mijn maatje. Ik ben een beetje chaotisch en een tikkeltje gek en dit is een perfecte combi voor ons.

Een tijd geleden merkte ik dat de zorg niet meer mijn pad was. Ik ben toen gaan luisteren naar m’n hart en daardoor op het pad van voeding, vitaliteitscoaching en personal trainer terecht gekomen. Het zaadje werd geplant en nu is Ontmoet jezelf bij Ras een feit!

Mijn passie deel ik heel graag met de mensen om me heen. Ik geloof in je kracht vanuit jezelf!

Leef je vitaalste leven. Laat het moeten weg en neem de regie om voor jezelf te mogen zorgen en te omarmen met liefde.

Ik begeleid je er graag bij. Mijn motto: geen tijd? Geef het prioriteit!
Zorgen voor jezelf is niet egoïstisch,
maar noodzaak.

Liefs, Ras

#ontmoetjezelfbijras